Cafe Masaları

Cafe Tasarım

Metal Sandalyeler

Metal Ayaklar

Ahşap Ayaklı Sedir

Cafe Bar Restoran Sedir Koltuk Üretimi

Cafe,restaurant sedir koltukları ürün modellerine göre farklı özellikler ile karşımızı çıkıyor. İkili ya da üçlü koltuk şeklinde ve bir bütün halinde bulunan koltuklar oldukça rahat olarak tasarlanmaktadır. Üretiminde masif ağaç ve kontra malzemeler tercih edilmektedir. Sağlamlık ve uzun ömürlülük için tercih edilen bu malzemeler sizlere uzun süre sorun çıkartmayacaktır. Diğer koltuk çeşitlerine göre daha düşük bir profile sahip olması kullanımını kolaylaştırmaktadır. Yüksek olmayan oturma alanı kullanım noktasında rahatlık sunar. İçerisinde yine rahatlık için esnek lastik malzemeler kullanılmaktadır. İthal olan lastik ürünler koltuklara rahatlık ve sağlamlık katar. Üst kısmında bulunan döşeme ya da deri malzemeler ihtiyaca göre değişiklik gösterir. Cafe sediri oturak ve sırt kısmında 5cm ile 10cm aralığında değişen süngerler kullanılmaktadır.

Sedir Loca Koltuk Çeşitleri

Bar,cafe, restaurant, gece kulüplerinde kullanım amaçları ve özelliklerine göre farklı modellerde üretilmektedir. Standart modeller iki ya da üç kişilik olarak düz, dilimli, bombeli, kapitoneli olarak üretilmektedir.Otel lobilerinde kullanılmak üzere beklemek için tasarlanan modeller yuvarlak ve bir bütün halinde tasarlanır. Kafeterya ve cafe gibi yerlerde kullanılmak için seçilen cafe sedir loca modelleri ise daha modern tasarımlara sahiptir.

Kumaş, deri ve benzeri seçenekler ve onlarca farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

Cafe Sedir Modelleri

Cafe sedirleri, cafe veya restaurantlarda, özel tasarımlı oturma gruplarıdır. Sedirler, genellikle ahşap veya metal iskelet üzerine yerleştirilmiş minderler veya döşemelerle donatılmıştır.

Ahşap Ayaklı Sedir